Kapelka Travel

Altijd net een beetje anders

Nederland

Dalfsen, mijn droomdorp in Nederland

Vecht bij DalfsenHet is het dorp waar ik ben geboren en opgegroeid, maar toentertijd nooit gerealiseerd hoe mooi het is. Tot nu, want in de afgelopen drie dagen heb ik op de fiets de omgeving weer verkend en steeds weer kom ik enthousiast thuis. Mijn vader vraagt dan hoopvol; maar als je het zo mooi vindt, waarom kom je dan niet hier wonen?

Tussen de koeienDe rust en ruimte in Dalfsen is een mooi contrast met de bedrijvigheid van Rotterdam. Als genieter van diversiteit, kan ik daar alleen toch iets meer m’n ei kwijt dan in het rustige Dalfsen en haar mooie omgeving.

fietspad Dalfsen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén