Kapelka Travel

Altijd net een beetje anders

Wie is Kapelka?

_MG_0973 (Medium)Sinds mijn 18de reis ik, Heleen Westerman, met grote regelmaat naar plekken en landen die mijn aandacht hebben getrokken. Zo ben ik voor mijn eerste reis naar Marokko gegaan, omdat ik wilde weten waar de Marokkanen in Nederland vandaan kwamen. Ik heb een aantal jaren in Suriname gewoond, omdat het daar zo anders was maar toch vertrouwd vanwege de taal. En vanaf januari 2017 leven mijn partner en ik een nomadisch leven. We hebben geen vast thuisadres meer, de aarde is ons huis.

Op deze website plaats ik vooral verhalen over bestemmingen en bezienswaardigheden, die niet in elke reisgids staan. De inhoud ervan is gebaseerd op mijn ervaringen en indrukken, als iemand die zoveel mogelijk probeert te leren over een land en een lokaal leven probeert te leiden. Heb je een vraag naar aanleiding van mijn verhaal, schroom dan niet om contact te maken via het onderstaande contactformulier.

Mijn blogs worden vergezeld van foto’s die door mij of mijn partner zijn gemaakt. Dit zijn ‘gewone’ vakantiekiekjes, waardoor je een realistisch beeld krijgt van de bestemming. Geen mooimakerij, maar Hollandse nuchterheid.

Wil je meer van mijn artikelen lezen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Meldingen van nieuwe artikelen zijn ook te zien op twitter en Google+.  Ben je benieuwd naar waar ik nu ben en hoe mijn leven als nomade eruit ziet? Op onze Facebook-pagina Nomadic life berichten we regelmatig over ons leven. Via instagram deel ik mijn toeristische en culturele ervaringen.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén