Reisinspiratie voor luxe budgetreizigers

Wie is Kapelka?

Athene uitzicht botanische tuin

Sinds mijn 18de reis ik, Heleen Westerman, met grote regelmaat naar plekken en landen die mijn aandacht hebben getrokken. Zo ben ik voor mijn eerste reis naar Marokko gegaan, omdat ik wilde weten waar de Marokkanen in Nederland vandaan kwamen. Ik heb een aantal jaren in Suriname gewoond, omdat het daar zo anders was en toch vertrouwd vanwege de taal. En vanaf januari 2017 leven mijn partner en ik een nomadisch leven. Onze basis is nog steeds in Nederland, maar we verblijven bijna continue in het buitenland.

Op deze website plaats ik vooral verhalen over bestemmingen, waar ik enige tijd heb doorgebracht. De inhoud ervan is gebaseerd op mijn eigen ervaringen en dat wat ik geleerd heb tijdens mijn verblijf. Ik neem niet deel aan persreizen of andere speciaal voor reisbloggers opgezette reizen.

Mijn blogs worden vergezeld van foto’s die door mij of mijn partner zijn gemaakt. Dit zijn ‘gewone’ vakantiekiekjes, waardoor je een realistisch beeld krijgt van de bestemming. Geen mooimakerij, maar Hollandse nuchterheid.

Wil je meer van mijn artikelen lezen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Meldingen van nieuwe artikelen zijn ook te zien op twitter en mijn Facebook-pagina.  Ben je benieuwd naar waar ik nu ben en hoe mijn leven als nomade eruit ziet? Op mijn Facebook-pagina Nomadic life berichten mijn man en ik regelmatig over ons leven.

Heb je interesse om samen te werken? Klik dan op de link hier voor mijn samenwerkingspagina of stuur mij een e-mail via heleen.westerman@yahoo.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!