Reisinspiratie voor luxe budgetreizigers

Wie is Kapelka?

Athene uitzicht botanische tuin

Sinds mijn 18de reis ik, Heleen Westerman, met grote regelmaat naar plekken en landen die mijn aandacht hebben getrokken. Mijn eerste reis ging naar Marokko, omdat ik wilde weten waar de Marokkanen in Nederland vandaan kwamen. Ik heb een aantal jaren in Suriname gewoond, omdat het daar zo anders was en toch vertrouwd vanwege de taal. En vanaf januari 2017 leven mijn partner en ik een reizend bestaan. Onze basis is nog steeds Nederland, maar we verblijven bijna continue in het buitenland.

Op deze website plaats ik verhalen over bestemmingen, waar ik enige tijd heb doorgebracht. De inhoud ervan is gebaseerd op mijn eigen ervaringen en dat wat ik geleerd heb tijdens mijn verblijf. Ik neem niet deel aan persreizen of andere speciaal voor reisbloggers opgezette reizen.

Mijn blogs worden vergezeld van foto’s die door mij of mijn partner zijn gemaakt. Dit zijn ‘gewone’ vakantiekiekjes, waardoor je een realistisch beeld krijgt van de bestemming. Geen mooimakerij, maar Hollandse nuchterheid.

Meldingen van nieuwe artikelen zijn ook te zien op Twitter en mijn Facebook-pagina.  Ben je benieuwd naar waar ik nu ben en hoe mijn leven als reizend tekstschrijver eruit ziet? Op mijn Facebook-pagina Nomadic life berichten mijn man en ik regelmatig over ons leven.

Uiteraard kun je je ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan een bericht als er weer een nieuw artikel wordt gepubliceerd. Ik publiceer maximaal 1 in de week een artikel op vrijdagmiddag.

Tot slot zijn mijn man en ik dit jaar begonnen met een Youtube-documentaire serie waarbij we van Kampen naar Moskou reizen via oude handelswegen. Op mijn Youtube-kanaal zijn ook videopodcasts te vinden, evenals videos van bestemmingen die ik heb bezocht.

Heb je interesse om samen te werken? Klik dan op de link hier voor mijn samenwerkingspagina of stuur mij een e-mail via heleen.westerman@yahoo.com.

Veder werk ik in het dagelijks leven als tekstschrijver voor organisaties en personen onder de naam Heleen Westerman Communicatie en Advies.

 1. Bart

  Hallo,
  Een vraag je wandelingen in Algarve vind ik de tracks ook terug op Wikiloc.
  Bart

  • Reactie door auteur

   heleenwesterman

   Hi Bart,
   Geen idee. Ik heb vooral gebruik gemaakt van de website van Rota Vicentina, Via Algarviana en routes die ik bij de tourist office vandaan haalde. Ik geloof dat ik in één van mijn blogs ook verwijs naar een boek met verschillende rondwandelingen in de Algarve. Ben nog onervaren met Wikiloc.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
error: Content is protected !!