Kapelka Travel

Altijd net een beetje anders

Samenwerken

Battle of Nations Leipzig

Ik, Heleen Westerman, houd ervan om net een beetje anders dan anders te leven en te reizen. Met mijn blogs help ik mensen bij het vormgeven van hun ‘net even anders’ reis. Het maakt mij niet uit of het nu om een land als Letland of Oman gaat, overal ga ik op zoek naar interessante en unieke plekken.

Bij voorkeur blijf ik voor een lange periode op één plaats, zodat ik de tijd heb voor onderzoek en het opdoen van ervaringen. Liever publiceer ik 5 diepgaande artikelen over één stad of regio, dan over vele steden één oppervlakkig artikel.

Ik schrijf alleen over bestemmingen en bezienswaardigheden die ikzelf heb bezocht en vergezel ze met eigen gemaakte foto’s.  Alhoewel sommige artikelen ouder zijn, ben ik pas sedert september 2017 het schrijven van blogs en reisartikelen serieus gaan oppakken. Sindsdien publiceer ik elke week één nieuwe blog op deze website.

Wilt u graag dat ik over uw stad, regio of land schrijf, benader me dan gerust om te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt hiervoor het onderstaande contactformulier gebruiken.

Publicaties

Elke maand publiceer ik een artikel voor Reishonger.nl. Eén van de grootste reisblogsites van Nederland.

Als ik in Portugal ben, publiceer ik ook voor Saudadesdeportugal.nl. Inmiddels heb ik als gastblogger drie blogs bij hen gepubliceerd. Eén over Vila Real, één over Parque Natural do Alvão en over een rondwandeling door Aljezur.

Voor Auto Klassiek Magazine heb ik een artikel geschreven over het Hellenic Motor Museum in Athene.

Ook schrijf ik regelmatig gastblogs voor andere reiswebsites.

Samenwerkingen

Voor Kookatelier Eet!Verleden in Nijmegen, heb ik twee artikelen geschreven en samen met mijn partner een kleine promotievideo gemaakt.

Voor Leipzig Tourismus und Marketing  heb ik naast het schrijven van diverse artikelen, ook een rapport geschreven over mijn ervaringen als toerist in Leipzig. Hierin heb ik aangegeven waar kansen liggen voor uitbreiding van het aanbod en waar nog obstakels of verbeterpunten liggen voor het aantrekken van buitenlandse, zelfstandig reizende toeristen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Naast het schrijven van reisartikelen, ben ik ook in te huren voor diverse andere opdrachten. Ik deel graag mijn kennis en vaardigheden.

Mogelijkheden op het gebied van toerisme zijn:

  • Schrijven en vertalen van teksten voor gidsen, folders, nieuwsbrieven en persberichten
  • Evalueren van reisgidsen, brochures en bestemmingen
  • Onderzoek doen naar nieuwe bestemmingen, mogelijke bezienswaardigheden en activiteiten, inspecties van hotels en advies geven voor een nieuwe programma invulling.  Eén en ander wordt uiteraard in een uitgebreid en gedetailleerd rapport aangeleverd.
  • Initiëren en begeleiden van projecten met diverse partners om gezamenlijk een regio of plaats onder de aandacht van potentiële bezoekers te brengen
  • en al dat wat een combinatie inhoudt van toerisme, tekstschrijven en bedrijfsmatige analyses.

Verder ben ik ook in te huren voor het schrijven en redigeren van teksten voor nieuwsbrieven, folders, blogs en rapporten.

Mocht u een ander voorstel hebben voor samenwerking, dan hoor ik dat ook graag.

KapelkaTravel is een handelsnaam van Heleen Westerman Communicatie en Advies; Kvk nummer: 68112130 en BTW-plichting.

Contact formulier

Thema door Anders Norén