Reisinspiratie voor luxe budgetreizigers

Samenwerken

Battle of Nations Leipzig

Ik, Heleen Westerman, houd ervan om net een beetje anders dan anders te leven en te reizen. Met mijn blogs help ik mensen bij het vormgeven van hun ‘net even anders’ reis. Het maakt mij niet uit of het nu om een land als Letland of Oman gaat, overal ga ik op zoek naar interessante en unieke plekken.

Bij voorkeur blijf ik voor een lange periode op één plaats, zodat ik de tijd heb voor onderzoek en het opdoen van ervaringen. Liever publiceer ik 5 diepgaande artikelen over één stad of regio, dan over vele steden één oppervlakkig artikel.

Ik schrijf alleen over bestemmingen en bezienswaardigheden die ikzelf heb bezocht en vergezel ze met eigen gemaakte foto’s.  Alhoewel sommige artikelen ouder zijn, ben ik pas sedert september 2017 het schrijven van blogs en reisartikelen serieus gaan oppakken. Sindsdien publiceer ik elke week één nieuwe blog op deze website.

Wilt u graag dat ik over uw stad, regio of land schrijf, benader me dan gerust om te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt hiervoor het onderstaande contactformulier gebruiken.

Wat kan ik voor u betekenen?

Naast het schrijven van reisartikelen, werk ik vooral met schrijvers aan het realiseren van hun boek en/of schrijf ik artikelen voor de websites van derden.

Enkele mogelijkheden voor het samenwerken op gebied van toerisme zijn:

  • Schrijven en vertalen van teksten voor gidsen, folders, nieuwsbrieven en persberichten
  • Evalueren van reisgidsen, brochures en bestemmingen
  • Onderzoek doen naar nieuwe bestemmingen, mogelijke bezienswaardigheden en activiteiten, inspecties van hotels en advies geven voor een nieuwe programma invulling.  Eén en ander wordt uiteraard in een uitgebreid en gedetailleerd rapport aangeleverd.
  • Initiëren en begeleiden van projecten met diverse partners om gezamenlijk een regio of plaats onder de aandacht van potentiële bezoekers te brengen
  • en al dat wat een combinatie inhoudt van toerisme, tekstschrijven en bedrijfsmatige analyses.

Mocht u een ander voorstel hebben voor samenwerking, dan hoor ik dat ook graag.

KapelkaTravel is een handelsnaam van Heleen Westerman Communicatie en Advies; Kvk nummer: 68112130 en BTW-plichting.

Contact formulier

Translate »
error: Content is protected !!